Affiliate program

Tjen 30% kommission på alle salg, du henviser 🚀

Ansøg nu

Anvend til programmet

Send en mail til hello@galil.ai, så kontakter vi dig for at godkende din deltagelse. Hvis du har en GalilAI-konto, skal du bruge den e-mail, der er knyttet til din konto.

Del dit link

Del dette link med dine følgere, venner og kunder. Vi anbefaler, at du opretter undervisningsindhold på din blog og/eller sociale medier om GalilAI og inkluderer dit affiliate-link.

Tjen provision

Du vil modtage 30% kommission på alle salg, du henviser, i en periode på 12 måneder.

Brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål

Se ofte stillede spørgsmål om GalilAI affiliate-programmet.

Nej, du behøver ikke at have et GalilAI-abonnement for at deltage i affiliateprogrammet. Det anbefales dog stærkt, at du har en grundig forståelse af produktet for at kunne promovere det effektivt.
Provision udbetales månedligt med en forsinkelse på 60 dage. For eksempel vil provision optjent i januar blive udbetalt i slutningen af marts. De udbetales i den første uge i måneden, så længe du har nået minimumsbetalingsbeløbet.
Cookie-tildelingens levetid er 30 dage. Det betyder, at hvis nogen klikker på dit affiliate-link og køber GalilAI inden for 30 dage, vil du modtage kommissionen.
Nej, du kan ikke købe et GalilAI-abonnement med dit eget affiliate-link. Dette betragtes som bedrageri og vil resultere i tabte provisioner og mulig deaktivering af din affilierede konto og tab af adgang til GalilAI.